Vlagtwedde, Schoolstraat 29

Midden in het dorp Vlagtwedde (het hart van Westerwolde) is aan de Schoolstraat 29 een voormalige winkel/bedrijfspand te koop. Dit object biedt - ook vanwege de ruimte - een scala aan mogelijkheden aan de doe-het-zelver, ZZP-er of ondernemer met een eigen bedrijf. 

In het voorhuis dat oorspronkelijk is gebouwd in 1885 is de woonruimte. 
In het achterhuis (30 x 15 m) met steensmuren en traditionele gebinten waren de winkel en het magazijn. Thans is dit opslagruimte met daarin een aardappelbewaar-koelcel met mechanische koeling. Het achterhuis heeft twee grote baanderdeuren. 

Indeling voorhuis: Hal/entree, meterkast, gang, woonkamer (6,5 x 5 m) met open haard, 2 slaapkamers, toilet, badkamer met douche en wastafel, keuken met keukenblok en inloopkast, bijkeuken met zijingang en inbouwkast. Vaste trap naar boven naar de overloop met slaapkamers. 

Het erf is verhard met klinkers en biedt veel mogelijkheden voor opslag of verdere uitbreiding. Het perceel is eventueel ook uit te breiden met extra grond. Het perceel is toegankelijk via mandelig pad/oprit. 

Er is een mogelijkheid om planontwikkeling toe te passen op deze locatie, herbestemming van dit unieke object behoort tot de mogelijkheden, wij kunnen u hierbij ondersteunen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Prijs: 
Vraagprijs
Status: 
Beschikbaar
Vraagprijs: 
€ 325.000
k.k.
Soort eigendom: 
Volledig eigendom
Soort woning: 
Woonboerderij
Bouwjaar: 
1885
Woonoppervlakte: 
150m²
Perceeloppervlakte: 
4250m²
Inhoud: 
350m³
Aantal verdiepingen: 
2
Aantal kamers: 
8
Aantal slaapkamers: 
6
Type object: 
Woning
Totaal hectare: 
00.42.50
Adres: 
Schoolstraat 29
Postcode: 
9541 CE
Plaats: 
Vlagtwedde
Gemeente: 
Westerwolde